Folie protectie solara Constanta = Confort ;Siguranta ;Eleganta

 silver  4season 20%transparenta

folie solara cu protectie pentru 4 anotimpuri

Soarele ,sursa noastra de energie si de buna dispozitie , este totusi si o sursa de radiatii nocive ce pot fi daunatoare pentru sanatatea noastra  Expunerea excesiva la soare este asociata cu cresterea riscului de aparitie a mai multor tipuri de cancer de piele, cataracta si alte afectiuni oculare cat si imbatranirea precoce a pielii.Pentru prevenirea acestor neplaceri avem si o solutie!  Aplicarea foliei arhitecturale!

-va poate proteja de radiatia UV  respingind 99% din radiatia nociva ,

-de asemenea poate respinge pina la 87% din Radiații infraroșii.vinovatele princiale pentru discomfortul termic.

Folie de protectie solara prin structura sa (depuneri de aliaje de metal sau oxizi metalici)ofera un plus de  confort termic si poate asigura cantitati optime de lumina in locuinta sau in birouri .Montarea  folii arhitecturale poate asigura discretie(Foliile decorative creeaza aspect de geam mat, colorat sau cu diverese modele),un look modern si elegant(folie silver ,bronz) ,si nu in ultimul rind siguranta oferita de foliile antiefractie.

 

Tineti la SIGURANTA personala si a bunurilor dumneavostra?
Un plus de DISCRETIE si ELEGANTA suna captivant?
Toate acestea le puteti avea doar apeland la 0723137268 !

 

FOLIE DE PROTECTIE SOLARA SI TERMICA

Fotografie0093 Fotografie0090 Fotografie0088Am fost intrebat de multe ori de o folie de protectie solara ce ofera confort vara dar si iarna ,raspunsul a venit din partea partenerilor nostri Motiva Network ce importa foliile Armolan, si anume 4SEASONS20 ce ofera protectie vara pina la 79% din radiatia solara iar iarna pina la 30% din caldura pierduta prin suprafata vitrata .

Folii sunt produse cu materii prime de inalta calitate ce ofera spatiului protejat un confort termic adecvat,claritate excelenta, protectie UV si economie de energie.

Autorizare RAR

O garantie in plus pentru calitatea oferita de www.glass-solutions.ro

AUTORIZATIE RAR

AUTORIZATIE RAR

Reparatii parbrize fisurate in Constanta, acum si service mobil

Acum venim in sprijinul dumneavoastra cu un nou serviciu si anume reparatii ciobituri la birou/acasa/sediu /garajul dumneavoastra.
Fisurile ce pot fi reparate in bune conditii sunt:

  • ochi de bou
  • stea
  • fisura liniara pina in 10 cm

Inscriptionari | sablare | marcare | oglinzi | geamuri si parbrize Constanta

Sunteti la un telefon distanta de a scapa de grija oglinzilor masinii dumneavoastra!  0723137268

 INSCRIPTIONAM OGLINZI AUTO ANTIFURT IN NUMAI 15 MINUTE, FARA DEMONATARE, CU SAU FARA PROGRAMARE

Chiar daca sunteti pagubit (vi s-au furat deja oglinzile) sau sunteti interesati in securitatea masinii dvs., inscriptionarea oglinzilor este solutia optima. Ieftin, rapid – iar calitatea lucrarii este ireprosabila.

Nu asteptati sa va fie furate oglinzile! Veti avea de asteptat 30 de zile dovada de la politie, va trebui sa infruntati cozile si aglomeratia de la centrele de constatare daune auto ale firmei de asigurari, va trebui sa platiti fransiza politei casco (minim 100 eur), va trebui sa mergeti la service pentru a comanda si monta oglinzile noi, si cel mai important – in tot acest timp va trebui sa conduceti masina fara oglinzi riscand sa produceti pagube insemnate.