Firma noastra este distribuitor autorizat pentru Romania al foliilor auto  ARMOLAN Germania si respectiv folii auto produse de GARWARE POLYESTER marca SUNCONTROL.

Calitati certe la cele mai competitive preturi:

 • termo-formare foarte buna
 • claritate optica excelenta
 • durabilitate si performante solare foarte bune
 • garantie intre 5 si 10 ani
 • diversitate de modele si cu calitati diferite chiar unicat pentru Romania

Distribuim si montam toata gama de geamuri auto (parbrize, lunete, geamuri laterale) pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, autocare si masini de epoca, geamuri speciale, geamuri auto antiefractie, geamuri auto electrocromatice si altele.

Avantaje :

 • geamuri calitatea I (produse in UE)
 • montaj garantat 2 ani
 • experienta de peste 15 ani in domeniu.
 • montaj executat cu adezivi structurali de cea mai buna calitate ,adezivi utilizati de marii producatori de autoturisme.

Firma noastra colaboreaza cu peste 7 furnizori din Romania, Marea Britanie, Italia si SUA iar catalogul nostru curpinde peste 30.000 de repere pentru a raspunde oricarei cereri.

Montaj parbrize / lunete prin lipire cu adezivi structurali de cea mai buna calitate, produsi in Elvetia si Germania, folositi si de producatorii de autoturisme pe liniile de fabricatie.

 •  timp necesar montajului: 30-60 min.
 • timp necesar intaririi adezivului: 1-3 ore functie de temperatura, umiditatea relativa din aer si numarul de airbag-uri
 • garantie  2 ani : dezlipire si etansare

Calitatea montajului de cea mai buna calitate executata de tehnicieni cu experienta de peste 15 ani in domeniu.

 

Sigur si rapid + pret bun!

Va oferim o solutie eficienta pentru protectia locuintei/biroului dumneavoastra:

 • folia arhitecturala de protectie solara
 • folia arhitecturala antiefractie

Glass-Solutions.ro. va ofera un mod de economisire a energiei electrice cu folia arhitecturala de protectie solara, pentru a asigura un climat optim al locuintei/biroului si folie antiefractie pentru siguranta si securitate.

De ce sa alegi folia arhitecturala de protectie solara

 • protejeaza impotriva efectelor nocive ale soarelui
 • blocheaza 99% din razele ultraviolete si respinge pana la 78% caldura soarelui
 • reduce costurile energiei consumate de aparatele de climatizare
 • mareste confortul interior
 • creste gradul de intimitate si siguranta a locuintei
 • confera aspect placut locuintei printr-o varietate de culori a foliei

De ce sa alegi folia arhitecturala antiefractie

 • asigura spatiului dumneavoastra protectie impotriva vandalismului,grafiti -prin structura sa folia antiefractie nu permite patrunderea prin efractie, mentinand sticla sparta pe pozitie
 • Folia antifractie este certificata ICECON conform En356
 • protejeaza impotriva efectelor nocive ale soarelui
 • blocheaza 99% din razele ultraviolete

folii antiefractie constanta

Venim in intimpinarea posesorilor de autoturisme marca Dacia cu o oferta speciala pentru Folie Auto omologata RAR si anume:

Kit Folie Omologata RAR + montaj profesional (Atelier atestat RAR)

 

Logan – 300 lei

Sandero – 300 lei

Logan MCV – 330 lei

Dokker – 330 lei

Duster – 330 lei

Lodgy – 330 lei

 

Folia este folosita cu succes la peste 3000 autoturisme din Constanta, Tulcea, Medgidia, Mangalia, Fetesti, Oviudiu si alte localitati.

Brand-ul folosit este o marca cunoscuta, cu multi adepti  si calitati de necontestat: claritare excelenta, durabilitate foarte mare, culori placute, garantie asigurata.

Pentru programari si alte informatii va asteptam la sediul nostru din Constanta, str. Ion Lahovari nr. 148 sau la telefoanele:

0723.137.268 – 0773.810.642 – 0763.275.092

Garantia foliei este de 10 ani!

 

Sunteti la un telefon distanta de a scapa de grija oglinzilor masinii dumneavoastra!  0723137268

 INSCRIPTIONAM OGLINZI AUTO ANTIFURT IN NUMAI 15 MINUTE, FARA DEMONATARE, CU SAU FARA PROGRAMARE

Chiar daca sunteti pagubit (vi s-au furat deja oglinzile) sau sunteti interesati in securitatea masinii dvs., inscriptionarea oglinzilor este solutia optima. Ieftin, rapid – iar calitatea lucrarii este ireprosabila.

Nu asteptati sa va fie furate oglinzile! Veti avea de asteptat 30 de zile dovada de la politie, va trebui sa infruntati cozile si aglomeratia de la centrele de constatare daune auto ale firmei de asigurari, va trebui sa platiti fransiza politei casco (minim 100 eur), va trebui sa mergeti la service pentru a comanda si monta oglinzile noi, si cel mai important – in tot acest timp va trebui sa conduceti masina fara oglinzi riscand sa produceti pagube insemnate.

– INSCRIPTIONAM ORICE OGLINDA AUTO, DIN STICLA SAU PLASTIC, ORIGINALA SAU AFTERMARKET

– PUTETI ALEGE ORICE TEXT SAU CIFRE

– CALITATE IREPROSABILA A LUCRARII

– CEA MAI VIZIBILA INSCRIPTIONARE DIN CONSTANTA
Sunati acum la 0723137268 pentru o inscriptionare a oglinzillor sau a geamurilor auto.

 Preturi:

– INSCRIPTIONARI OGLINZI: 30 RON/BUCATA , 50  RON/PERECHEA

– INSCRIPTIONARE OGLINZI + GEAMURILE LATERALE (MAX. 6): Cereti o oferta

Glass-Solutions.ro. va ofera un mod de economisire a energiei electrice cu folia arhitecturala de protectie solara, pentru a asigura un climat optim al locuintei/biroului dumnavoastra.

De ce sa alegi folia  protectie solara

 

 • protejeaza impotriva efectelor nocive ale soarelui
 • blocheaza 99% din razele ultraviolete
 • folia reflexiva respinge pana la 78% caldura soarelui
 • reduce costurile energiei consumate de aparatele de climatizare
 • mareste confortul interior
 • creste gradul de intimitate si siguranta a locuintei
 • confera aspect placut locuintei printr-o varietate de culori a foliei

Folie din poliuretan, transparenta, ce ofera protectie farurilor din material plastic dar si celor de sticla contra matuirii, ingalberirii si nu in ultimul rand protejaza contra sablarii.
In cazul in care farurile sunt deja matuite, sunt aduse la starea initiala cu utilaje profesionale de polish.

Luminozitatea farurilor este vitala!

Aveti farurile matuite.ingalbenite,nu mai are aceiasi stralucire ,nu  lumineaza noaptea ? O solutie  pt redarea aspectuilui  intial a farurilor dumneavoatra  este slefuirea profesionala  si redarea lacului innitial .

Rezulatul fiind o pereche de faruri la fel stralucitor transparente ca si cele noi. Reconditionarea farurilor se exeuta doar cu fractiuni din costul inlocuirii lor. Alegeti reconditionarea farurilor de uzina (fiind de calitate superioara) in locul inlocuirii cu altele aftermatket sau noname.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folie auto    Folii auto    adeziv    adeziv geam auto    adeziv montaj parbriz    adeziv montare parbriz   adeziv parbriz    adezivi    adezivi parbriz    adezivi parbrize    folie    folie antiefractie    folie antiefractie geamuri    folie argintie    folie auto constanta   folie auto omologata    folie cladiri    folie constanta    folie decorativa    folie geam    folie geamuri    folie mata    folie protcetie solara    folie protectie   folie protectie solara    folie reflexiva   folie securitate    folie securitate geamuri    folie solara    folie termopan    folie termopane    folii    folii antiefractie    folii argintii    folii auto constanta    folii auto omologate    folii cladiri    folii constanta    folii decorative    folii geam    folii geamuri    folii mate   folii protectie    folii reflexive    folii securitate   folii solare    kit instalare parbriz    montaj parbriz   montaj parbrize    parbriz  polish faruri faruri ingalbenite reconditionare faruri folie protectie faruri faruri sparte lupe 3m  kit protectie far kit reconditionare far reparatii faruri reparatii parbrize reparatii lunete

 

80% din schimbările de parbrize sunt efectuate din cauza ciobiturilor neglijate

O ciobitură a parbrizului se poate transforma oricand într-o fisură, adesea când vă aşteptaţi mai puţin. Dacă se întâmplă în timpul şofatului, vă poate afecta grav siguranţa. Repararea unei ciobituri va restabili integral rezistenţa parbrizului   de   dinainte  de  deteriorare  ,  reparatia  va  poate   salva   viata. De asemena in cazul unui accident  airbag-ul  pasagerului  foloseşte   parbrizul  ca  punct  de   sprijin la declanşare, parbrizul asigurand până la 30% din rezistenţa structurală a  autovehiculului. Calitatea  reparatiei  scade  invers proportional  cu  timpul trecut intre momentul aparitiei fisuri  si cel al solutionarii .

Ponturi:  reparati cat mai repede fisura / ciobitura parbrizului pentru a obtine un rezultat cat mai bun. Acoperiti ciobitura cu un scotch pentru a preveni contaminarea zonei .

Pentru programari si informatii suplimentare in Constanta,  sunati la tel.  0723 13 72 68

 

NOU! SERVICE MOBIL LA DOMICILIUL  

NU va puteti deplasa cu atutoturismul,camionul,autocarul venim noi ,in urma unei programari  ne putem deplasa la biroul,sediul,garajul dumneavoastra pentru a efectua reparatia parbrizului .

   
Calitatea serviciilor este garantata de pregatirea si experienta specialistilor nostri in domeniul de activitate de peste 15 ani.Se pot repara toate tipurile de fisuri(stea,ochi de bou,fisuri combinate,fisuri liniare).

reparatii parbrize constanta

Avantaje reconditionarii parbrizului :

Costul scazut (10% din pretul unul parbriz nou).

Mentinerea parbrizului original al masini.

Reparatia durează aproximativ  30-40 minute iar vehiculul dumneavoastră este gata de drum  imediat.